Home » Algemene Informatie

Algemene Informatie

1. De Website

De website bestaat uit 3 delen: 

1 -  De feitelijke genealogie van de familienaam zutt (GEDCOM)

Om gebruik te maken van deze zoekfunctie (de groene "balk" bovenin de home pagina) dient men ingelogd te zijn in de website. Als men niet ingelogd is worden er slechts een beperkt aantal namen weergegeven. Een gebruikersnaam en wachtwoord kan via het contact formulier worden aangevraagd.

In de groene balk bovenin het scherm kan men in het systeem (GEDCOM) zoeken op familienaam, voornaam of plaats. Het systeem zal alle gevonden rijen tonen. 

Als men de "muis" verplaatst en "stil" zet bij een naam ontstaat er een menu waaruit men kan kiezen voor bijvoorbeeld de parenteel of de kwartierstaat. Momenteel is er weinig informatie beschikbaar omdat eerst de kroniek wordt neergezet. 

2 - De Kroniek 

Het  beschrijvende deel van alle personen met de achternaam Zutt (kroniek) 

3 - Het privacy gedeelte 

Het gesloten privacy gedeelte voor de generaties 12 en 13.  Een wachtwoord kan worden aangevraagd via het contactformulier 

2. Hulp

Alle hulp is welkom om de website volledig te maken en eventuele fouten te herstellen. Aanvullingen, opmerkingen en commentaren kan men insturen via het contactformulier.

3. Privacy statement

De door ons verzamelde genealogische gegevens worden uitsluitend gebruikt voor genealogische doeleinden en zijn verkregen uit:

-  Onderzoek in openbare archieven. 

-  Openbare bronnen zoals familie-advertenties, krantenartikelen en overige publicaties. 

-  Direct contact (veelal via telefoon of e-mail) met familieleden.

-  Eerder gepubliceerd onderzoek van andere genealogen.

Ondanks grote zorgvuldigheid kunnen wij niet voor de volle 100 % instaan voor de juistheid en volledigheid van de gegevens (i.v.m. lees- of schrijffouten). Correcties en aanvullingen op de gegevens kunt u uiteraard altijd via email opsturen, waarna wij het zullen beoordelen en verwerken.

Standaard worden wegens privacy-overwegingen van levende personen alleen de namen en de relaties tot de familie vermeld. In de andere gevallen worden ook datums van de gebeurtenissen vermeld en een eventuele aanvullende toelichting.

De op deze website gepubliceerde informatie is onderdeel van een veel omvangrijker (zowel in details als in hoeveelheid) persoonlijk archief. De bronnen van de informatie zijn zoveel mogelijk geregistreerd, maar niet in alle gevallen gepubliceerd op deze website. Het email-adres  op het contactformulier kunt u uiteraard ook gebruiken voor vragen over personen die u heeft gevonden op deze site, zodat wij wellicht meer gegevens aan u kunnen verstrekken.

Privacy-statement 

De op deze site aangeboden persoonsgegevens zijn bedoeld voor mensen die genealogisch onderzoek doen. De gegevens mogen alleen worden gebruikt voor huishoudelijke of persoonlijke doeleinden. Bij ander gebruik is de wet bescherming persoonsgegevens van toepassing.
Deze site bevat geen informatie die een aantasting kan zijn voor de persoonlijke levenssfeer. Indien u op de website voorkomt en u wilt dit liever niet, dan zullen wij uw verzoek respecteren en zo snel mogelijk tot uitvoer brengen.
In verband met de privacy van nog in leven zijnde familieleden, zijn alleen hun namen en relaties tot andere familieleden vermeld. Indien u een bezoekersaccount aanvraagt en zich bij ons laat registreren, dan stemt u in met deze privacy-statement, en heeft u ook inzage in datums van gebeurtenissen van levende personen. 
Het is niet toegestaan de op deze website aanwezige gegevens te gebruiken voor commerciële doeleinden. Gebruik voor genealogische doeleinden zonder winstoogmerk is uiteraard wel toegestaan. Een vermelding van de bron op uw website c.q. in uw publicatie wordt dan op prijs gesteld.

4. Links

Website familie Zut: http://www.familiezut.nl 


Powered by Family Tree PHP 1.2 © 2009-2010 Gerrit Veldman